ZGJOHUNI! Nr. 2 2016 | Bibla—Thjesht libër i mirë?

Ka një arsye të fortë pse është libri më i përhapur dhe më i përkthyer i të gjitha kohëve.

TEMA KRYESORE

Bibla—Thjesht libër i mirë?

Pse e vunë jetën në rrezik njerëzit vetëm për të lexuar ose për të pasur një Bibël?

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si ta ndihmosh fëmijën gjatë pubertetit?

Pesë këshilla nga Bibla shpesh mund ta bëjnë më të lehtë këtë periudhë të vështirë.

INTERVISTË

Një embriolog flet për besimin e tij

Profesor Jan-Dë Shue më parë besonte tek evolucioni, por ndryshoi mendje kur u bë shkencëtar.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Ankthi

Lloji i duhur i ankthit është dobiprurës, kurse i gabuari i dëmshëm. Si ta përballosh me sukses?

I mahnitshmi makao!

Lexo një përmbledhje të shkurtër se si jeton ky zog me bukuri mahnitëse.

NJË VËSHTRIM RRETH BOTËS

Në vëmendje të publikut—Marrëdhëniet në çift

Studimet e kohëve të fundit vërtetojnë mençurinë e Biblës.

Artikuj të tjerë online

M’u neverit jeta që bëja

Dmitri Korshunov ishte i alkoolizuar, por pastaj nisi të lexojë Biblën çdo ditë. Çfarë e shtyu të bënte ndryshime të mëdha në jetën e tij?

Nga errësira e burgut në dritë të vërtetë

Donaldi, një ish-i burgosur, shpjegon se si studimi i Biblës e ka ndihmuar të njohë Perëndinë, të ndryshojë jetën dhe të bëhet një bashkëshort më i mirë.