Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Prezantimi

Prezantimi

Sipas të dhënave, numri i adoleshentëve të diagnostikuar me depresion po rritet në shkallë alarmante.

Ç’mund të bëhet për këtë problem?

Ky numër i revistës Zgjohuni! jep disa sugjerime për adoleshentët që vuajnë nga depresioni, si dhe për prindërit e tyre, që t’u japin fëmijëve mbështetjen dhe ndihmën e duhur.