KULLA E ROJËS Korrik 2015 | Si ta përballosh ankthin

Miliona përballen me katastrofa dhe vështirësi, e megjithatë disa i përjetojnë me më pak ankth se të tjerët. Si?

TEMA KRYESORE

Botë plot ankth

Studimet tregojnë se edhe ankthi i lehtë rrit gjasat për vdekje të parakohshme. Si ta përballosh?

TEMA KRYESORE

Ankthi për paratë

Një burrë arriti të ushqente familjen edhe kur çmimet e gjërave bazë u rritën në miliarda.

TEMA KRYESORE

Ankthi për familjen

Historia e një gruaje që e tradhtoi i shoqi, u divorcua dhe që mbijetoi, tregon se ç’do të thotë të besosh vërtet.

TEMA KRYESORE

Ankthi për jetën

Si të përballosh luftën, ndotjen, ndryshimin e klimës dhe epidemitë?

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

Jeta ime po shkonte keq e më keq

Stefan Mekdouelli ishte një i ri i dhunshëm, por vendosi të ndryshonte jetën pasi hoqi dorë nga një vrasje.

A mund t’i pëlqejmë vërtet Perëndisë?

Përgjigjen mund ta gjesh duke lexuar për jetën e Jobit, Lotit dhe Davidit, që gabuan rëndë.

A e dini?

Si ishin mokrat në kohët biblike? Kujt i referohej shprehja «në gji» të dikujt?

Përgjigje për pyetje biblike

A do të vijë një ditë kur të mos ketë më ligësi?

Artikuj të tjerë online

A do të më ndihmojë Perëndia nëse lutem?

A interesohet vërtet Perëndia për problemet tona?