KULLA E ROJËS Prill 2015 | A dëshiron të studiosh Biblën?

Miliona veta përqark botës nxjerrin dobi nga programi falas për studimin e Biblës që ofrojnë Dëshmitarët e Jehovait. Mendo si mund të nxjerrësh dobi edhe ti.

TEMA KRYESORE

Pse ta studiosh Biblën?

Ke thënë ndonjëherë «jam shumë i zënë» ose «s’kam kohë të marr frymë»?

Një program për studimin e Biblës për të gjithë

Shih përgjigjet e tetë pyetjeve më të shpeshta për programin tonë të studimit biblik.

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

Tri pyetje që më ndryshuan jetën

Kur mësuesja dhe nxënësja ndryshuan rolet, Doris Eldredi gjeti përgjigje bindëse për pyetjet që kishte për jetën.

Gjendet në plehra një margaritar i lashtë

Papirusi Rajlënds i Ungjillit të Gjonit është dorëshkrimi më i lashtë i Shkrimeve të Krishtere Greke të gjetur ndonjëherë.

BISEDË ME NJË TË INTERESUAR

Pse e përkujtojmë vdekjen e Jezuit?

Shumë veta festojnë lindjen e Jezuit për Krishtlindje dhe ringjalljen e tij për Pashkë. Por pse Dëshmitarët e Jehovait përkujtojnë vdekjen e Jezuit?

A e dini?

Ç’rol kishte centurioni në ushtrinë romake? Ku ndryshojnë pasqyrat e kohëve biblike nga ato të sotmet?

Përgjigje për pyetje biblike

A do të ketë ndonjëherë një shoqëri ku njerëzit ta duan njëri-tjetrin?

Artikuj të tjerë online

A ka Bibla mendimet e Perëndisë?

Shumë shkrimtarë të Biblës ia dhanë meritën Perëndisë për gjërat që shkruan. Pse?