KULLA E ROJËS Tetor 2014 | Mbretëria e Perëndisë—Ç’dobi mund të të sjellë?

Përgjigjja gjendet te rëndësia që ka për Jezuin, për Atin e tij dhe për njerëzit besnikë.

TEMA KRYESORE

Pse duhet të të interesojë Mbretëria e Perëndisë?

Pse Dëshmitarët e Jehovait e përqendrojnë vëmendjen te Mbretëria e Perëndisë, ndonëse shumë fe që quhen të krishtere e shpërfillin në një masë të madhe atë?

TEMA KRYESORE

Mbretëria e Perëndisë—Pse ka rëndësi për Jezuin?

Nuk ishte rastësi që Jezui foli për Mbretërinë më tepër se çdo gjë tjetër.

TEMA KRYESORE

Mbretëria e Perëndisë—Ç’dobi do të të sjellë ty?

Në një masë të madhe, përgjigjja varet nga ti.

BISEDË ME NJË TË INTERESUAR

Kur filloi të qeveriste Mbretëria e Perëndisë? (Pjesa 1)

Nëse e di përgjigjen, a mund t’ia shpjegosh dikujt nga Bibla?

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

Isha epiqendra e jetës sime

Kristof Baueri iu përkushtua leximit të Biblës gjatë një udhëtimi transoqeanik në një varkë të vogël. Çfarë mësoi?

Përgjigje për pyetje biblike

Ç’gjëra do të bëjë Mbretëria e Perëndisë, të cilat nuk i arrin asnjë qeveri njerëzore?

Artikuj të tjerë online

Pse të lutem? A do të më përgjigjet Perëndia?

Nëse Perëndia do t’u përgjigjet apo jo lutjeve të tua, këtë kryesisht e ke ti në dorë.