KULLA E ROJËS Shtator 2013 | Pse kaq shumë vuajtje? Kur do të marrin fund?

Çfarë thotë Bibla për vuajtjet dhe për sa kohë do ta mundojnë njerëzimin?

TEMA KRYESORE

Sa jetë të pafajshme janë shkatërruar!

Shohim kaq shumë vuajtje në botë dhe shpesh pa ndonjë arsye të vlefshme. A duhet fajësuar Perëndia?

TEMA KRYESORE

Pse gjithë këto vuajtje?

Zbulo pesë shkaqe reale të vuajtjeve sot dhe gjej burimin e vërtetë të shpresës.

TEMA KRYESORE

Fundi i vuajtjeve është shumë afër!

Perëndia ka premtuar t’i zhdukë të gjitha shkaqet e vuajtjeve. Si dhe kur do ta bëjë këtë?

JETËSHKRIM

Të varfër materialisht, por të pasur frymësisht

Aleksandër Ursu e pa me sytë e tij se rritja frymore nuk mund të ndalej, as në ish-Bashkimin Sovjetik. Lexoje këtë jetëshkrim emocionues.

A kanë ardhur gjuhët nga Kulla e Babelit?

Çfarë ishte Kulla e Babelit? Cila është vërtet origjina e gjuhëve?

AFROJUNI PERËNDISË

«Perëndia do një dhënës të gëzuar»

Zbulo pse ka shumë rëndësi motivi kur japim.

MËSOJI FËMIJËT

Perëndia mund të lëndohet—Si t’ia gëzojmë zemrën?

A e dije se mund ta lëndosh ose ta gëzosh Jehovain? Mëso si e lënduan Jehovain Adami dhe Eva.

Përgjigje për pyetje biblike

Këshillat e Biblës të ndihmojnë ta bësh të lumtur martesën, sepse vijnë nga Nismëtari i martesës, Perëndia Jehova.

Artikuj të tjerë online

Si financohet vepra e Dëshmitarëve të Jehovait?

Ne i shmangim metodat që përdorin shumë kisha.