KULLA E ROJËS Shkurt 2010

LEXUESIT PYESIN

A duhet të besosh te Triniteti që të jesh i krishterë?

Kjo doktrinë është e vështirë të shpjegohet. Ajo që mëson Bibla është e qartë dhe e thjeshtë.

MËSOJI FËMIJËT

Rebeka ishte gati ta kënaqte Jehovain

Si reagoi Rebeka kur i kërkuan të bëhej gruaja e Isakut?

SI TË KENI LUMTURI NË FAMILJE

Marrëdhëniet me prindërit e bashkëshortit

A ndërhyjnë vazhdimisht prindërit e bashkëshortit? Zbulo si mund ta përmirësosh situatën dhe të shmangësh stresin në martesë.