KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Dhjetor 2017

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 29 janar deri 25 shkurt 2018.

«E di se do të ringjallet»

Si mund të jemi të sigurt se në të ardhmen do të ketë një ringjallje?

«Kam shpresë te Perëndia»

Pse ringjallja është një mësim themelor i besimit të krishterë?

A ju kujtohet?

A i keni lexuar numrat e fundit të revistës Kulla e Rojës? Shihni sa pyetjeve të bazuara në Bibël mund t’u përgjigjeni.

Pyetje nga lexuesit

A lidhej gjithmonë linja gjenealogjike që çonte te Mesia me të drejtën e të parëlindurit në Izraelin e lashtë?

Pyetje nga lexuesit

A mund ta konsiderojnë të krishterët DIU-në si një metodë të planifikimit familjar që është në harmoni me Shkrimet?

Prindër​—Ndihmojini fëmijët të fitojnë ‘mençurinë që sjell shpëtimin’

Shumë prindër të krishterë janë në merak kur djali a vajza do që të hedhë hapat e kushtimit dhe të pagëzimit. Si mund ta ndihmojnë fëmijën të rritet drejt shpëtimit?

Të rinj​—«Vazhdoni të punoni për shpëtimin e vetes suaj»

Edhe pse pagëzimi është një hap serioz, të rinjtë nuk duhet t’i frikësohen ose ta shmangin.

JETËSHKRIM

Lashë pas disa gjëra që të ndjek Zotërinë

Feliks Fahardo ishte veç 16 vjeç kur vendosi të bëhej i krishterë. Sot, mbi 70 vjet më vonë, s’është pishman që ka ndjekur Zotërinë kudo që e ka drejtuar.

Treguesi i temave për Kullën e Rojës 2017

Kjo listë do të të ndihmojë të gjesh artikuj të ndryshëm që kanë dalë në revistën Kulla e Rojës gjatë vitit 2017.