KULLA E ROJËS Nr. 5 2016 | Ku mund të gjesh ngushëllim?

Të gjithë kemi nevojë për ngushëllim, sidomos në kohë telashesh. Kjo revistë shpjegon si i ngushëllon Zoti ata që hasin probleme dhe vështirësi.

TEMA KRYESORE

Të gjithë kemi nevojë për ngushëllim

Ku të kërkosh ndihmë kur të vdes një i afërm ose kur ke probleme me shëndetin, martesën a papunësinë?

TEMA KRYESORE

Si na ngushëllon Zoti?

Katër burime ndihme për të brengosurit.

TEMA KRYESORE

Ngushëllim në kohë vështirësish

Si kanë marrë ndihmë njerëz të ndryshëm kur kishin vërtet nevojë?

IMITONI BESIMIN E TYRE

«Beteja i përket Jehovait»

Çfarë e ndihmoi Davidin ta mposhtte Goliadin? Ç’mund të mësojmë nga tregimi i Davidit?

Davidi përballë Goliadit​—A ka ndodhur vërtet?

Disa kritikë dyshojnë për vërtetësinë e këtij tregimi. A kanë të drejtë që dyshojnë?

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

Vloja nga inati dhe isha i dhunshëm

Çfarë e bëri një rrugaç ta ndryshonte kryekëput personalitetin?

Çfarë thotë Bibla?

Njerëzit kanë ide të ndryshme për Mbretërinë e Perëndisë. Po çfarë mësojnë në të vërtetë Shkrimet? Përgjigjja mund të të habitë.

Artikuj të tjerë online

Pse të lutem? A do të më përgjigjet Perëndia?

Nëse Perëndia do t’u përgjigjet apo jo lutjeve të tua, këtë kryesisht e ke ti në dorë.