KULLA E ROJËS Nr. 2 2016 | Pse vuajti e vdiq Jezui?

Ç’rëndësi ka për ty ekzekutimi i një njeriu rreth 2.000 vjet më parë?

TEMA KRYESORE

A ka ndodhur vërtet?

Çfarë i vë vulën e besueshmërisë tregimeve të ungjijve për Jezuin?

TEMA KRYESORE

Pse vuajti e vdiq Jezui?

Si mund të nxjerrësh dobi nga vdekja e tij?

A duhet adhuruar Zoti në vende të shenjta?

Shumë nga fetë kryesore në botë kanë vende të shenjta. A ka ndonjë vlerë të veçantë adhurimi në to?

Vëru veshin paralajmërimeve dhe do të shpëtosh!

Profecitë biblike japin shenja të qarta për shkatërrimin që po vjen. Po ua vë veshin?

Kush e ndau Biblën në kapituj e vargje?

Si u pranua gjerësisht ky sistem ndarjeje?

Çfarë thotë Bibla?

A mund t’i mbajë nën kontroll Djalli njerëzit?

Artikuj të tjerë online

A vdiq në kryq Jezui?

Shumë veta mendojnë se kryqi është simbol i krishterimit. A duhet ta përdorim në adhurim?