KULLA E ROJËS Nr. 1 2016 | Pse të jesh i ndershëm?

Shumica e njerëzve gënjejnë të paktën një herë gjatë një bisede dhjetëminutëshe. Pse të marrësh mundimin të jesh i ndryshëm?

TEMA KRYESORE

A është jashtë mode ndershmëria?

Kështu mund të duket nga përvoja e Hitoshit.

TEMA KRYESORE

Si ndikon te ti pandershmëria?

Mëso të vërtetën për gënjeshtrat.

TEMA KRYESORE

Pse ia vlen të jesh i ndershëm?

Përvojat tregojnë sa vlerë ka ndershmëria.

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

Më jep veç një vit paqe e lumturi

Alen Broxhio u prek thellë nga shkrimi biblik i 1 Gjonit 1:9.

A e dini?

Si bëheshin rrotullat në kohët biblike dhe si përdoreshin? Kush mund të kenë qenë «krerët e priftërinjve» që përmenden në Shkrimet e Krishtere Greke?

Si t’i kapërcesh ndjenjat e pasigurisë?

Tre hapa për t’u ndier më i sigurt.

MENÇURI NGA LASHTËSIA PËR JETËN SOT

Mos jini në ankth!

Përveçse tha të mos jemi më në ankth, Jezui shpjegoi si ta bëjmë këtë.

Çfarë thotë Bibla?

A mund të kthehen sërish në jetë të vdekurit?

Artikuj të tjerë online

A mund të më ndihmojë Bibla kur jam i dëshpëruar?

Ka tri gjëra që Perëndia jep bujarisht që të na ndihmojë të përballojmë ndjenjat e dëshpërimit.