ZGJOHUNI! Nëntor 2015 | A po braktiset feja?

Miliona njerëz me pikëpamje të ndryshme kanë marrë pikërisht të njëjtin vendim.

TEMA KRYESORE

A po braktiset feja?

Bibla paratha gjendjen e mjerë të fesë sot.

Jeta pa dritën e syve

A është vërtet e mundur që një i verbër të zhvillojë më tepër shqisat e të dëgjuarit, të nuhaturit dhe të të prekurit?

INTERVISTË

Një matematikan flet për besimin e tij

Pse sipas profesor Xhin Huangut bindjet e tij fetare nuk bien ndesh me kërkimet e tij shkencore?

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si t’i lavdërosh fëmijët

Është parë se një lloj lavdërimi është më i efektshmi.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Fundi i botës

Cila «botë» do të marrë fund? Si dhe kur do të ndodhë kjo?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Matematika e bimëve

Studiuesit panë se bima e sinapit kishte një aftësi mahnitëse.

Artikuj të tjerë online

Pyetje që bëhen më shpesh për Dëshmitarët e Jehovait

Gjej përgjigjet e pyetjeve që ke për ne.

Aktivitete për fëmijë

Përdor këto aktivitete zbavitëse të bazuara në Bibël që t’u mësosh fëmijëve vlera të bazuara në Bibël.