ZGJOHUNI! Korrik 2013 | A zgjidhin gjë protestat?

Në këtë revistë mëso pse njerëzit ngrihen në protesta dhe ku ta gjejnë zgjidhjen.

Një vështrim rreth botës

Temat: diskriminim me intervistat e punës dhe ligji i ri për firmat e duhanit në Australi.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Çfarë të bësh kur fëmija grindet?

Çfarë të bësh kur fëmija grindet? Parimet biblike ndihmojnë ta kapërcesh këtë sfidë.

TEMA KRYESORE

A zgjidhin gjë protestat?

Protestat mund të kenë ndikim të fuqishëm për mirë. Por, a janë zgjidhja për padrejtësitë, korrupsionin dhe shtypjen?

TEMA KRYESORE

Kudo shihja padrejtësi

Pse një i ri nga Irlanda e Veriut ndryshoi pikëpamje për mënyrën si do të arrihet drejtësia e vërtetë?

Njihu me të pakapshmen mace të rërës

A ke dëgjuar ndonjëherë për macen e rërës? Mëso për këtë mace dhe çfarë e bën të pakapshme.

VENDE DHE POPUJ

Një vizitë në Azerbajxhan

Azerbajxhanët janë popull i gjallë dhe i dashur. Mëso më shumë për vendin dhe kulturën e tyre.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Mbretëria e Perëndisë

Disa besojnë se Mbretëria e Perëndisë ekziston në zemrën e besimtarëve ose se do të vijë nga përpjekjet njerëzore? Çfarë thotë Bibla?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Truri rezistent i ketrit arktik të nëntokës

Si mbijeton kjo kafshë e vogël kur temperatura e trupit i bie thuajse nën zero?

Artikuj të tjerë online

Po nëse vuan nga një sëmundje? (Pjesa 2)

Lexo çfarë thonë disa të rinj për problemet shëndetësore që kanë, si i përballojnë e si arrijnë të kenë qëndrim pozitiv.

Historia e bijve të Jakobit

Si duhet të sillesh nëse vëllai, motra ose një shok merr diçka që do të doje ta kishe?