ZGJOHUNI! Maj 2013 | Ruhu nga krimi!

Për shumë veta krimi është një nga problemet më të mëdha që hasin. Mëso ç’mund të bësh që të mbrohesh.

Një vështrim rreth botës

Temat: punonjësit e sigurisë në aeroporte konfiskojnë armë zjarri, kisha dhe shteti ndahen në Norvegji dhe mungesa e ushqimit në Indi.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si ta disiplinosh fëmijën adoleshent?

Ta disiplinosh fëmijën do të thotë ta mësosh. Parimet biblike të ndihmojnë ta mësosh si të bindet dhe jo të rebelohet.

TEMA KRYESORE

Ruhu nga krimi!

Si mund ta bësh jetën më të sigurt për veten dhe familjen tënde?

INTERVISTË

Një judeje shpjegon pse e rishqyrtoi besimin e saj

Cilat dëshmi e bindën Rakela Hollin se Jezui ishte Mesia që kishte pritur me padurim?

PORTRETE NGA E KALUARA

Kiri i Madh

Kush ishte Kiri dhe çfarë parashikimesh të jashtëzakonshme u bënë mbase 150 vjet para se të lindte?

PIKËPAMJA E BIBLËS

Natyra e Perëndisë

A është Perëndia person real apo forcë abstrakte? Në ç’kuptim njerëzit u bënë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Skeleti «me sy» i yllit të brishtë

Mëso veçori të mrekullueshme për këtë krijesë të brigjeve koralore.

Artikuj të tjerë online

Po nëse vuaj nga një sëmundje? (Pjesa 1)

Katër të rinj tregojnë çfarë i ndihmon t’i përballojnë problemet shëndetësore dhe të jenë pozitivë.

Loti dhe familja e tij—Tregim me vizatime

Shkarko këtë fletë dhe shih ç’mund të mësosh nga Loti dhe familja e tij.