Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Përmbajtja

Përmbajtja

 Përmbajtja

 8 Maj 2004

Viktimë në vendin e punës: Ç’mund të bëni?

Parimet biblike mund t’ju ndihmojnë të përballoni me sukses e madje të shmangni keqtrajtimin në vendin e punës.

3 Vend pune apo zonë lufte?

5 Si vihen në shënjestër?

7 Si të gjejmë paqe në vendin e punës?

10 Të ulet urgjentisht avioni!

12 Demografia, Bibla dhe e ardhmja

19 Kur foshnja nuk pushon së qari

22 Besimi i një familjeje përballë vuajtjes

24 Kujdes: Bimë vrasëse!

28 Një vështrim rreth botës

30 Nga lexuesit tanë

31 Duhani nuk është për mua

32 ‘Të shohim vendin e mirë’

Deve në Ande?! 15

Zbuloni se si këto krijesa të hijshme arrijnë të jetojnë fare mirë në lartësi të mëdha.

Pse duhet ta konsiderojmë të shenjtë martesën? 20

Pikëpamja që keni për martesën mund të ndihmojë që ajo të jetë e suksesshme.

[Burimi i figurës në faqen 2]

© Alejandro Balaguer/PromPerú