Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Përmbajtja

Përmbajtja

 Përmbajtja

 22 Mars 2004

A mund të ndryshojë për mirë kjo botë?

Shumë njerëz mendojnë se kjo botë ka nevojë për reforma me shtrirje të gjerë dhe për ndryshime shoqërore. Por, a mund t’i zgjidhin reformatorët problemet? Nëse jo, atëherë kush mund t’i zgjidhë ato?

3 Thirrja për reformë

5 A e kanë gjetur zgjidhjen reformatorët?

11 Diçka më e mirë se reforma

15 Metuselahu në mal

20 Shpëtuan nga përmbytja!

21 E palodhur si bleta Karniola

25 Të kuptojmë mostolerimin e laktozës

28 Një vështrim rreth botës

30 Nga lexuesit tanë

31 Sheqernat jetike

32 Mbrëmja që duhet kujtuar—E diel, 4 prill 2004

Pse lejon Perëndia që të vuajmë? 12

A duhet të zemërohemi me Perëndinë ngaqë lejon që njerëzit të vuajnë? Merrni përgjigjen bindëse që gjendet në Bibël.

Dunat bregdetare mbresëlënëse të Polonisë 16

Njihuni me një park kombëtar që ka duna të bardha të valëzuara, të cilat shihen edhe nga hapësira kozmike.

[Burimet e figurave në faqen 2]

KOPERTINA: Globi: me lejen e The George F. Cram Company, Indianapolis, Indiana

Fotografi e UN/DPI nga Eskinder Debebe