Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 99

Mijëra vëllezër

Zgjidh një regjistrim audio
Mijëra vëllezër
PAMJA

(Zbulesa 7:9, 10)

 1. 1. Mij’ra e mij’ra vëllezër,

  miliona jan’ vërtet.

  Jan’ dëshmitar’ të besës

  dhe kan’ integritet.

  Rritet shumic’ e madhe,

  me mijëra vazhdojm’.

  Vijm’ nga çdo komb, nga çdo fis e gjuh’.

  Jah në çdo vend lëvdojm’.

 2. 2. Mij’ra e mij’ra vëllezër

  po predikojn’ ngado.

  ‘Lajmin e mir’ po sjellin’

  që ta dëgjoj’ kushdo.

  Mundet që stres të hasim,

  kur në shërbim vazhdojm’.

  Krishti freskon kë i lodhur ësht’,

  paqe prej tij gëzojm’.

 3. 3. Mij’ra e mij’ra vëllezër,

  çdo dit’ shërbejn’ pa frik’.

  Jah në oborrin e tij

  i mbron nga çdo rrezik.

  Me mijëra ne jemi,

  lajmin e mir’ shpërndajm’.

  Po bashk’punojm’ me vet’ Perëndin’

  dhe flasim për një lajm.