Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 94

Mirënjohës për Fjalën e Perëndisë

Zgjidh një regjistrim audio
Mirënjohës për Fjalën e Perëndisë
PAMJA

(Filipianëve 2:16)

 1. 1. Të falënderojm’ Jah, për Fjalën që dhe.

  E ruajm’ në zemër thesarin që le.

  Gjith’ Shkrimin frymëzove.

  Lirin’ prej tij fitojm’.

  Ndriçon Fjala jote, ndaj udhën dallojm’.

 2. 2. Fuqi ka shum’ Fjala dhe thell’ depërton

  aq sa e ndan shpirtin nga vet’ fryma jon’.

  Çdo ligj ësht’ i përsosur.

  Parimet na ndriçojn’.

  Gjykimet e tua, të drejtën e mbrojn’.

 3. 3. Na prek thell’ në zemër kjo Fjal’ që na dhe.

  Profetët provuan çdo ndjenj’ porsi ne.

  Forcona Jah besimin

  që Shkrimet t’i zbatojm’.

  Për Fjalën e çmuar të falënderojm’!