Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 91

Vepër e dashurisë

Zgjidh një regjistrim audio
Vepër e dashurisë
PAMJA

(Psalmi 127:1)

 1. 1. O Jah, kjo dit’ na gëzon.

  Të lutemi nga zemra jon’.

  Sa shum’ nderim na dhe, miratim!

  Shum’ fjal’ s’e thon’ dot.

  Ndërtuam me dashuri

  dhe pam’ bekimin që dhe ti.

  Ësht’ ngritur kjo ndërtes’ me kujdes.

  Ësht’ bekimi yt.

  (REFRENI)

  O Jehova, sa privilegj ësht’

  të të ndërtojm’ këtë shtëpi!

  Vazhdofshim në shërbim me gjith’ shpirt!

  E bëjm’ për ty, të të dhurojm’ çdo dit’ lavdi.

 2. 2. Fytyrat plot me gëzim,

  oh, ç’miqësi që po arrijm’!

  Plot lumturi e mbajm’

  fort në mendje këtë kujtim.

  Pam’ frymën tënde, o Jah.

  Shum’ unitet në pun’ na dha.

  Të dham’ ty shum’ lavdi, Zotëri.

  Sa shpërblim i madh!

  (REFRENI)

  O Jehova, sa privilegj ësht’

  të të ndërtojm’ këtë shtëpi!

  Vazhdofshim në shërbim me gjith’ shpirt!

  E bëjm’ për ty, të të dhurojm’ çdo dit’ lavdi.