Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 83

Shtëpi më shtëpi

Zgjidh një regjistrim audio
Shtëpi më shtëpi
PAMJA

(Veprat 20:20)

 1. 1. Në çdo shtëpi e në çdo der’

  një lajm të mir’ po çojm’.

  Në çdo qytet dhe në çdo fshat

  ne «delet» i ndihmojm’.

  Përhapet në gjith’ tokën mbar’

  ky lajm për Mbretërin’.

  Çdo i krishter’, i ri a plak,

  po ndjek mir’ Zotërin’.

 2. 2. Në çdo shtëpi e në çdo der’

  njoftojm’ për një shpëtim,

  që vjen për kë zgjedh të thërras’

  drejt Atit me besim.

  Por, si mund ta thërrasin Jah

  kur emrin nuk ia din’?

  Ndaj emrin e shenjt’: Jehova,

  e çojm’ në çdo shtëpi.

 3. 3. Pra, der’ më der’ të lajmërojm’

  gjithkënd për Mbretërin’.

  Pranojn’ a jo, në dor’ e kan’

  të njohin Perëndin’.

  Të paktën, emrin «Jehova»

  në çdo shtëpi tregojm’.

  Të gjitha «delet» do t’i gjejm’,

  nëse me zell vazhdojm’.

(Shih edhe Vep. 2:21; Rom. 10:14.)