Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 68

Mbjellim farën e Mbretërisë

Zgjidh një regjistrim audio
Mbjellim farën e Mbretërisë
PAMJA

(Mateu 13:4-8)

 1. 1. I bindemi ftesës së Krishtit

  që të predikojm’ Mbretërin’.

  Ai na mëson dhe kujdeset.

  Drejtimi i tij «Udhën» ndrin.

  Po mbjellim sot farën e Mbretëris’.

  Me besnikëri po dëshmojm’.

  Në zemër të mir’ fara fryt do të jap’,

  ndaj në vepër vazhdojm’ të ngulmojm’.

 2. 2. Sukses mund të kemi në vepër.

  Kjo varet shpeshher’ nga ne vet’.

  Për ndihm’ kan’ nevoj’ zemërbutët

  të duan çfar’ ësht’ e vërtet’.

  Prandaj t’i ndihmojm’ që të përballojn’

  dyshimet dhe sprovat në jet’.

  Kur fara që mbin, lulëzon tek ata,

  kjo na sjell lumturi të vërtet’.

(Shih edhe Mat. 13:19-23; 22:37.)