Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 66

Të përhapim lajmin e mirë

Zgjidh një regjistrim audio
Të përhapim lajmin e mirë
PAMJA

(Zbulesa 14:​6, 7)

 1. 1. Për Mbretërin’ sa pak që dihej koh’ më par’.

  Por e vërteta për një Mbret, shpejt ësht’ shpërndar’.

  Jah ësht’ hirmadh, tregon mëshir’ dhe dashuri,

  di gjendjen mëkatare që ka çdo njeri.

  E vuri si qëllim që Krishti të jet’ Mbret,

  në tok’ të mbretëroj’ ai,

  kur të thot’ Jah vet’.

  Për Birin siguroi nusen me kujdes.

  Kështu e zgjodhi e i dha lavdi «kopes’».

 2. 2. Ish’ parathën’ ky lajm i mir’ që po njoftojm’.

  Sot Jehovai dëshiron ta predikojm’.

  Dhe engjëjt marrin pjes’ të lumtur bashk’ me ne.

  Ndihmojn’ të njihet mir’ kjo Mbretëri e re.

  Këto dit’, Perëndia nderin na e dha,

  të shenjtërojm’ e të lëvdojm’

  emrin Jehova.

  Ndaj emrin e tij mbajm’, se jemi Dëshmitar’

  teksa njoftojm’ të mirin lajm në tokën mbar’.