Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 63

Jam Dëshmitar i Jehovait!

Zgjidh një regjistrim audio
Jam Dëshmitar i Jehovait!
PAMJA

(Isaia 43:10-12)

 1. 1. Idhuj njerëzit sajojn’,

  Perëndin nuk e kërkojn’.

  Ësht’ i Plotfuqishëm,

  veprat e tregojn’.

  Idhujt kurr’ nuk mund të thon’,

  çfar’ na sjell e ardhmja jon’.

  Më kot kërkojn’ të ken’ dëshmitar’,

  s’jan’ perëndi, jo s’ka të ngjar’.

  (REFRENI)

  Them pa frik’, o Jehova:

  ‘Dëshmitari yt un’ jam!’

  Çdo profeci buron veç nga ti,

  përmbushen me saktësi.

 2. 2. Për ty Jehova dëshmojm’,

  dhe krenar’ po predikojm’.

  Mbretërin’ e shpallim,

  me guxim njoftojm’.

  Të gjith’ njerëzit ndihmojm’,

  të vërtetën të mësojn’.

  Dhe kur forcojn’ besimin ata,

  do ta lëvdojm’ së bashku Jah.

  (REFRENI)

  Them pa frik’, o Jehova:

  ‘Dëshmitari yt un’ jam!’

  Çdo profeci buron veç nga ti,

  përmbushen me saktësi.

 3.  3. Jehova, për ty dëshmojm’!

  Emrin tënd e shenjtërojm’.

  Lajmërojm’ të ligun

  që veç përgojon.

  Falje ka për çdo njeri

  që kthen rrug’, o Perëndi!

  Sjell përkushtimi paqe, gëzim.

  Do të fitojm’ jet’ pa mbarim.

  (REFRENI)

  Them pa frik’, o Jehova:

  ‘Dëshmitari yt un’ jam!’

  Çdo profeci buron veç nga ti,

  përmbushen me saktësi.