Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 61

Përpara, o Dëshmitarë!

Zgjidh një regjistrim audio
Përpara, o Dëshmitarë!
PAMJA

(Luka 16:16)

 1. 1. Lajmin e mir’ sot çdo Dëshmitar e mbron,

  dëshmojn’ me guxim ndërsa fundi po afron.

  Dhe pse i sulmon Satanai,

  nuk kan’ frik’, marrin forc’ nga Jehovai.

  (REFRENI)

  Përpara, o Dëshmitar’, qofshim guximtar’!

  Shërbim Jehovait t’i bëjm’ në tokën mbar’!

  Parajsa ësht’ pran’, ndaj kudo të predikojm’,

  se bekimet që sjell, lumturin’ shtojn’.

 2. 2. Ne nuk kërkojm’ një jet’ plot me rehati!

  Me botën e lig’, jo nuk kemi miqësi!

  Të rrim’ të panjoll’, ësht’ e mundur!

  Fort’ qëndrojm’, rrim’ besnik’ e të patundur.

  (REFRENI)

  Përpara, o Dëshmitar’, qofshim guximtar’!

  Shërbim Jehovait t’i bëjm’ në tokën mbar’!

  Parajsa ësht’ pran’, ndaj kudo të predikojm’,

  se bekimet që sjell, lumturin’ shtojn’.

 3. 3. Kan’ hedhur posht’ çdo bekim të Mbretëris’,

  kan’ shpifur për emrin e shenjt’ të Perëndis’.

  Prandaj duam të shenjtërohet,

  që ky emër kudo të lartësohet.

  (REFRENI)

  Përpara, o Dëshmitar’, qofshim guximtar’!

  Shërbim Jehovait t’i bëjm’ në tokën mbar’!

  Parajsa ësht’ pran’, ndaj kudo të predikojm’,

  se bekimet që sjell, lumturin’ shtojn’.