Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 55

Mos u frikësoni prej tyre!

Zgjidh një regjistrim audio
Mos u frikësoni prej tyre!
PAMJA

(Mateu 10:28)

 1. 1. Ti, o popull, shko përpara,

  lajmin e mir’ prediko!

  Nga armiqt’ kurr’ mos ki frik’,

  zemërbutët ti ndihmo.

  Se rebelët e pabindur

  flaku posht’ Jezui Mbret,

  Satanain do ta lidh’ shpejt,

  gjurm’ të ligu s’do të ket’.

  (REFRENI)

  Frik’ mos kini, o të dashur,

  që në bot’ ka kundërshtim.

  Ju besnik’ ju kam për zemër.

  Jeni drit’ e syrit tim.

 2. 2. Dhe pse ka armiq kudo që shpifin,

  shajn’ e kërcënojn’.

  Që përpiqen të gënjejn’,

  të maskuar t’ju mashtrojn’.

  Nga përndjekja mos u stepni,

  mbrojtje vet’ po ju premtoj.

  Me besnikëri qëndroni,

  un’ fitoren plotësoj.

  (REFRENI)

  Frik’ mos kini, o të dashur,

  që në bot’ ka kundërshtim.

  Ju besnik’ ju kam për zemër.

  Jeni drit’ e syrit tim.

 3.  3. Mos u ndieni të harruar,

  jam për ju forc’ dhe mburoj’.

  Nëse vdekja ju rrëmben,

  me furi e asgjësoj.

  Mos ki frik’ nga kush vret trupin,

  shpirtin s’mund ta shkatërroj’.

  Qofsh besnik, përher’ i bindur,

  se fitoren të dhuroj!

  (REFRENI)

  Frik’ mos kini, o të dashur,

  që në bot’ ka kundërshtim.

  Ju besnik’ ju kam për zemër.

  Jeni drit’ e syrit tim.