Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 52

I kushtohem Jehovait*

Zgjidh një regjistrim audio
I kushtohem Jehovait*
PAMJA

(Hebrenjve 10:7, 9)

 1. 1. Pronar i gjith’ universit

  je ti, o Jehova,

  krijues i mahnitshëm je,

  lartohesh mbi gjithçka.

  Je ti dhurues i jetës,

  të kemi Atin ton’,

  mir’njohës të jemi, Jehova,

  për ty, zemra sot këndon!

 2. 2. Në ditën e pagëzimit,

  Jezui bën betim:

  «Po vij të bëj vullnetin tënd,

  o Perëndia im.»

  Besnik ndaj Atit shërbeu

  me aq shum’ dashuri;

  model i përsosur ësht’ për ne,

  e ndjekim me krenari.

 3. 3. O At’, ty sot të kushtohem,

  të jap gjith’ shpirtin tim.

  Premtoj përjet’ të të shërbej

  me zell e vet’mohim.

  Dhe Birin tënd, më të shtrenjtin,

  për mua, Ati im.

  Prandaj, veç për ty do të jetoj,

  pranoje kushtimin tim!