Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 45

Mendimet e thella të zemrës*

Zgjidh një regjistrim audio
Mendimet e thella të zemrës*
PAMJA

(Psalmi 19:14)

 1. 1. Gjat’ ditës zhytem në mendim,

  her’ drit’, her’ dhembje zemra ka.

  Sa her’ që brenda meje sheh,

  a të kënaq, o Jehova?

  Nga ankthi mbytem ndonjëher’

  e gjum’ s’arrij të vë në sy.

  Por qetësohet shpirti im

  kur nis e meditoj për ty.

 2. 2. Mendoj për çdo gjë të dëlir’,

  të drejt’, të dashur, të vërtet’,

  ndaj paqe thell’ në zemër kam

  dhe mendja ime ësht’ e qet’.

  E vyer Fjala jote, At’,

  më sjell në zemër lumturi;

  i çmuar çdo mendim që ke,

  për mendjen time, melodi!