Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 30

Perëndia, Ati dhe Miku im*

Zgjidh një regjistrim audio
Perëndia, Ati dhe Miku im*
PAMJA

(Hebrenjve 6:10)

 1. 1. Shpirtin, kjo jet’ ma mundon,

  zemra më dhemb, mbytem në trishtim.

  Por, çdo pik’ lot ësht’ i shtrenjt’

  për ty, o Ati im.

  (REFRENI)

  I drejt ësht’ Jehovai,

  nuk më hedh tutje, nuk më harron.

  I mbledh gjith’ lotët e mi,

  ësht’ mir’njohës, sa shum’ më çmon!

  Kam pran’ un’ Perëndin’ tim,

  kjo jetës sime i jep qëllim.

  Ati im ësht’ Jehovai,

  ësht’ miku im!

 2. 2. Vitet kalojn’ pa u ndier,

  forca po mpaket, s’jam si dikur.

  Por, shpresa që kam te Ti,

  nuk do të vyshket kurr’!

  (REFRENI)

  I drejt ësht’ Jehovai,

  nuk më hedh tutje, nuk më harron.

  I mbledh gjith’ lotët e mi,

  ësht’ mir’njohës, sa shum’ më çmon!

  Kam pran’ un’ Perëndin’ tim,

  kjo jetës sime i jep qëllim.

  Ati im ësht’ Jehovai,

  ësht’ miku im!

(Shih edhe Psal. 71:​17, 18.)