Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 3

Siguria, forca dhe shpresa jonë

Zgjidh një regjistrim audio
Siguria, forca dhe shpresa jonë
PAMJA

(Proverbat 14:26)

 1. 1. Na ke dhën’ një shpres’, o Jehova,

  pa mas’ atë e çmojm’.

  Thell’ ajo në zemër na prek,

  ndaj botës ia tregojm’.

  Ndonjëher’ problemet që kalojm’

  mund të na shkaktojn’ aq frik’,

  sa kjo shpres’ të mos shkëlqej’ më

  dhe nga syt’ të na ik’.

  (REFRENI)

  Siguri, forc’ e shpres’

  je për ne, o Jah.

  Kur kemi nevoj’, na ndihmon.

  Predikojm’ dhe mësojm’

  me plot siguri,

  se të kemi ty strehën ton’.

 2.  2. Jehova, të lutem, më jep Ti,

  një zemër që s’harron!

  Si përher’ më ke mbështetur

  kur halli më sprovon.

  Jan’ mendime që më sjellin forc’,

  shpresën mund ta rifitoj.

  Me guxim ma mbushin zemrën

  që ty të të lëvdoj.

  (REFRENI)

  Siguri, forc’ e shpres’

  je për ne, o Jah.

  Kur kemi nevoj’, na ndihmon.

  Predikojm’ dhe mësojm’

  me plot siguri,

  se të kemi ty strehën ton’.