Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 17

«Po, dua!»*

Zgjidh një regjistrim audio
«Po, dua!»*
PAMJA

(Luka 5:13)

 1. 1. Krishti ishte plot mirësi,

  buronte prej tij dashuri.

  Me merak e durim ndihmoi këdo,

  gjith’ jetën e dha pa kursim.

  Për të butët ndjeu mëshir’,

  shëroi gjithkënd me dëshir’.

  Zemërdhembshur gjithnjë u tregua,

  tha me ngrohtësi: «Po, dua!»

 2. 2. Ky model nuk ka krahasim,

  në jetën ton’ ësht’ frymëzim.

  Me merak e mir’si, ndihmojm’ çdo njeri,

  bëjm’ çmos ta mësojm’ me durim.

  Kur një mik ësht’ në vështir’si,

  i rrim’ pran’ me shum’ dashuri.

  Zemërbuti sot po t’u afrua,

  i thuaj dhe ti: «Po, dua!»