Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 147

Premtohet jeta e përhershme

Zgjidh një regjistrim audio
Premtohet jeta e përhershme
PAMJA

(Psalmi 37:29)

 1. 1. Jet’ e përhershme premtohet.

  Fund Toka nuk do të ket’.

  E trashëgojn’ veç të butët.

  Ësht’ e sigurt kjo jet’!

  (REFRENI)

  Aty dua të jem!

  Një jet’ pa fund të kem!

  Ia vlen çdo përpjekje,

  se Jah e premton.

 2. 2. Ësht’ e përsosur parajsa,

  dhe bijt’ e Jah të lir’ jan’!

  Paqja në tok’ po përhapet,

  se drejtim nga Jah kan’.

  (REFRENI)

  Aty dua të jem!

  Një jet’ pa fund të kem!

  Ia vlen çdo përpjekje,

  se Jah e premton.

 3. 3. Shpejt me ringjalljen e madhe

  tër’ dhembjet do të kalojn’.

  Përzemërsi nga Jah derdhet,

  syt’ më s’do të lotojn’.

  (REFRENI)

  Aty dua të jem!

  Një jet’ pa fund të kem!

  Ia vlen çdo përpjekje,

  se Jah e premton.