Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 143

Le të qëndrojmë vigjilentë dhe të presim

Zgjidh një regjistrim audio
Le të qëndrojmë vigjilentë dhe të presim
PAMJA

(Romakëve 8:20-25)

 1. 1. I vetmi ësht’ Jehovai,

  që njeh gjith’ kohët dhe stinët.

  Nga shenjat qart’ po dallohet:

  ‘Hakmarrja e tij ësht’ pran’.’

  (REFRENI)

  Çdo dit’ le të qëndrojm’ vigjilent’ ne,

  me padurim le të presim

  jetën që Jah kish qëllim.

 2. 2. Një dit’, o At’, ke vendosur,

  ndaj Krishti me zell rri gati,

  të shtyp’ të gjith’ kundërshtarët,

  me shpat’ fitoren të sjell’.

  (REFRENI)

  Çdo dit’ le të qëndrojm’ vigjilent’ ne,

  me padurim le të presim

  jetën që Jah kish qëllim.

 3. 3. Dhe pse rënkon gjith’ krijesa,

  plot me besim ne po presim,

  se dita e Jehovait

  po vjen që të na çliroj’.

  (REFRENI)

  Çdo dit’ le të qëndrojm’ vigjilent’ ne,

  me padurim le të presim

  jetën që Jah kish qëllim.