Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 13

Krishti, modeli ynë

Zgjidh një regjistrim audio
Krishti, modeli ynë
PAMJA

(1 Pjetrit 2:21)

 1. 1. O Jah, vërshoi nga ti

  një lum’ me dashuri

  kur Birin e shtrenjt’ për ne e dhurove.

  Jezui si njeri,

  me shembullin e tij

  të dha ty, o At’, shkëlqim e lavdi.

 2. 2. Për Biblën, Krishti tha:

  ‘Si buk’ ësht’ Fjal’ e Jah.’

  Shum’ mençuri e gjykim prej saj mori.

  Si skllav u bind ai

  dhe gjeti lumturi,

  se Jehovait i solli gëzim.

 3. 3. Modelin Krishti la,

  lavdi t’i japim Jah,

  ndaj gjurmët e tij përher’ le t’i ndjekim.

  Kur Krishtin imitojm’

  çdo dit’ në jetën ton’,

  kjo Jehovain në zemër gëzon.