Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 127

Ç’lloj personi duhet të jem?

Zgjidh një regjistrim audio
Ç’lloj personi duhet të jem?
PAMJA

(2 Pjetrit 3:11)

 1. 1. Çfar’ mund të të jap, Jah? Çfar’ të të dhuroj?

  Se jam mirënjohës që kam frym’ dhe jetoj.

  Në zemër vështroj, Fjalën tënde pasqyr’ kam.

  Ndihmom’ që të njoh qart’ personin që un’ jam!

  (URA)

  Tër’ jetën ta kam dhën’, që të të shërbej.

  Kurr’ jo nga detyra, por sepse e pëlqej.

  Me gjith’ shpirt e zemër, të bëj ty shërbim,

  që bashk’ me të tjer’ të të sjell gëzim.

  Të shqyrtoj dhe të shoh, ndihm’ dua të kem,

  të di ç’lloj personi dëshiron që të jem.

  Besnikët e tu si thesar, Jah, po i mban.

  Qëndrofsha mes tyre që për ty gëzim jan’!