Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 120

Imitoni butësinë e Krishtit

Zgjidh një regjistrim audio
Imitoni butësinë e Krishtit
PAMJA

(Mateu 11:28-30)

 1. 1. Njeriu më i madh, Jezu Krishti Mbret,

  nuk kish krenari, as ambicie në jet’.

  Dhe pse Jah i dha një rol me rëndësi,

  në zemër tregoi shum’ përulësi.

 2. 2. Jezui i sjell lehtësim të vërtet’

  atij që rëndohet nga hallet në jet’.

  Freskim do të gjejn’ kur kërkojn’ Mbretërin’.

  Mbështet Zotëria kë shfaq butësin’.

 3. 3. Vëllezër ne jemi, si Krishti na tha.

  Njësoj të gjith’ jemi, veç një krye ka.

  Kush ësht’ i përulur, vet’ jetën fiton.

  I çmon Jehovai të butët gjithmon’.