Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 108

Dashuria besnike e Perëndisë

Zgjidh një regjistrim audio
Dashuria besnike e Perëndisë
PAMJA

(Isaia 55:1-3)

 1. 1. Je, o Jah, dashuri!

  Ësht’ besnike kjo cilësi.

  Birin tënd dhe me dashuri

  kur shpërblesën pagove ti.

  Më dhe shpresën që të jetoj,

  jetën e pafund të gëzoj.

  (REFRENI)

  O i etur, eja pi

  ujin që jet’ të dhuron.

  O i etur, falas pi,

  Jah dashuri tregon.

 2. 2. Je, o Jah, dashuri!

  E provon çdo gjë bër’ nga ti.

  Shfaqe dashuri të vërtet’,

  Krishtin kur në fron vure Mbret.

  Në qiell lindi një Mbretëri,

  u përmbush çdo fjal’ që the ti.

  (REFRENI)

  O i etur, eja pi

  ujin që jet’ të dhuron.

  O i etur, falas pi,

  Jah dashuri tregon.

 3.  3. Je, o Jah, dashuri!

  Që ta shfaq, kërkoj frym’ nga ti.

  Zemërbutët po i ndihmoj,

  Fjalën tënde po u mësoj.

  Po dëshmoj me zell e guxim,

  të shërbej me shum’ përkushtim.

  (REFRENI)

  O i etur, eja pi

  ujin që jet’ të dhuron.

  O i etur, falas pi,

  Jah dashuri tregon.