Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 KËNGA 103

Barinjtë, dhurata në njerëz

Zgjidh një regjistrim audio
Barinjtë, dhurata në njerëz
PAMJA

(Efesianëve 4:8)

 1. 1. Jah siguron barinj për kopen’,

  delet ata ndihmojn’.

  Japin drejtim, lën’ shembull të mir’,

  qart’ udhën na tregojn’.

  (REFRENI)

  Kë ësht’ i denj’ për besim zgjedh Jah,

  dhe i sinqert’ e besnik.

  Kë ka merak për kopen’ e shtrenjt’,

  që t’i besojm’ ne pa frik’.

 2. 2. Shfaqin kujdes e shum’ dashuri,

  me butësi drejtojn’.

  Me fjalët shprehin shum’ mirësi,

  kë ësht’ sëmur’ ndihmojn’.

  (REFRENI)

  Kë ësht’ i denj’ për besim zgjedh Jah,

  dhe i sinqert’ e besnik.

  Kë ka merak për kopen’ e shtrenjt’,

  që t’i besojm’ ne pa frik’.

 3. 3. Japin këshilla që nga Jah vijn’,

  kurr’ të mos devijojm’.

  Të ndjekim udhën e Jah na prijn’,

  shërbimin të vazhdojm’.

  (REFRENI)

  Kë ësht’ i denj’ për besim zgjedh Jah,

  dhe i sinqert’ e besnik.

  Kë ka merak për kopen’ e shtrenjt’,

  që t’i besojm’ ne pa frik’.