Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

I mbaj në zemër përkujtuesit e tu

I mbaj në zemër përkujtuesit e tu
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Si të veproj? A bëj mir’ të shkoj?

  Gracka nuk shikoj ndaj dhe mundet ta pranoj.

  Mbase nuk ka pse këtë rast ta refuzoj.

  O Jah çfar’ drejtimi të marr? Un’ çfar’ mund të bëj?

  Si të veproj? Si mund të gjykoj?

  Shum’ rreziqe mund të ket’ nëse shkoj atje.

  Si e zën’ në grack’ do të ndihesha madje!

  O Ati im çfar’ mund të bëj? Je o Jah dëgjuesi im!

  (REFRENI)

  I kam përkujtu’sit e tu shum’ për zemër.

  Ndër mend si thesar i mbaj çdo dit’ të jetës.

  Se çdo gjë që mësova nga Bibla më jep ndihm’ që t’ia dal mban’.

 2. 2. Shqyrtoj çfar’ kërkohet, që të mos nxitoj.

  Jo nuk dua që të tjerët t’i ofendoj.

  Por pasoja ka nëse ftesën e pranoj.

  I di ç’gjëra duhet të bëj, të kem bekim nga Ti:

  (REFRENI)

  I kam përkujtu’sit e tu shum’ për zemër.

  Më japin forc’ që të dalloj qartësisht un’,

  se çdo gjë që mësova nga Bibla më jep ndihm’ që t’ia dal mban’.

  (REFRENI)

  I kam përkujtu’sit e tu shum’ për zemër,

  më japin forc’ që të dalloj qartësisht un’

  tek lexoj dit’ e nat’ jeta mbushet me drit’.

  Të kam Ty përkrah dhe forca jote më rrit.

  Se çdo gjë që mësova nga Bibla më jep ndihm’ që t’ia dal mban’.