Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Frymëzohem nga mrekullitë e tua

Frymëzohem nga mrekullitë e tua
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Dëgjoj un’ zogjt’ tek këndojnë për agimin.

  Shoh yjet lart që shkojn’ të flen’ sapo dielli lind.

  Ledhatojn’ rrezet pemët e larta.

  Sa ëmbël po fryn ky fllad, si një melodi!

  (PARA-REFRENI)

  Për ty po këndoj, për ty Jehova!

  Çdo gjë që ke bër’ më mrekullon. Kur yjet vështroj,

  mbetem pa fjal’ sa shum’ që na do.

  (REFRENI)

  Ti më mahnit, ndaj për ty nis këndoj.

  Ti më mahnit, ndaj për ty nis këndoj.

  Për ty këndoj.

 2. 2. Sa bukur duket i gjith’ krijimi!

  Për Atin ton’ na tregon. A dëgjon se çfar’ thot’?

  Nga malet deri në botën ujore,

  çdo gjë për të këndon dhe i thur lavdi.

  (PARA-REFRENI)

  Për ty po këndoj, për ty Jehova!

  Çdo gjë që ke bër’ më mrekullon. Kur yjet vështroj,

  mbetem pa fjal’ sa shum’ që na do.

  (REFRENI)

  Ti më mahnit, ndaj për ty nis këndoj.

  Ti më mahnit, ndaj për ty nis këndoj.

  Për ty këndoj.

  (URA)

  Kur vëzhgoj më thell’ se çfar’ shoh me sy,

  e ndiej, më pran’ ty At’ të kam sepse ti jet’ më dhe.

  (PARA-REFRENI)

  Për ty po këndoj, për ty Jehova!

  Çdo gjë që ke bër’ më mrekullon. Kur yjet vështroj,

  mbetem pa fjal’ sa shum’ që na do.

  (REFRENI)

  Ti më mahnit, ndaj për ty nis këndoj.

  Ti më mahnit, ndaj për ty nis këndoj.

  Ti më mahnit, ndaj për ty un’ nis këndoj.

  Ti më mahnit, ndaj për ty un’ nis këndoj.

  Ti më mahnit, ndaj për ty un’ nis këndoj.

  Për ty këndoj.