Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Fjala jote mbetet përgjithmonë

Fjala jote mbetet përgjithmonë
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Në qiell i ngrinin syt’,

  se frikën kishin virtyt.

  Me përnderim për ty At’,

  se u dhe dashuri të pamat’.

  Emrin tënd ti u dhe.

  Mbret’rin njoftoni u the.

  Po ruhej për kohën ton’,

  kjo Fjalë që udhën na e tregon.

  Të donin me gjith’ shpirt.

  Prandaj, me miratim, u the

  ta shkruanin dhe fort’ ta mbrojn’.

  Të gjith’ zërin të ta dëgjojn’.

  (REFRENI)

  Do t’mbetet gjithmon’ kjo Fjal’,

  që na dhe, o Jehova.

  Lajmi i mir’ që dhe, ësht’ si ajër për ne.

  Krahasim Fjala jote nuk ka.

 2. 2. Po, çdo gjë që bëjnë armiqt’ e tu,

  të heshtësh s’të bën’ dot.

  Se kush e do kaq shum’ k’të Fjal’,

  mban integritetin të plot’.

  Kur Biblën donin që ta ndalnin,

  ata dhe jetën e kan’ dhën’.

  Kaq shum’ kishin besim, dhan’ dëshmi me guxim.

  Prandaj k’të Fjal’ e kemi sot.

  (REFRENI)

  Po, do të mbetet gjithmon’ kjo Fjal’,

  që na dhe, o Jehova.

  Lajmi i mir’ që dhe, ësht’ si ajër për ne.

  Krahasim Fjala jote nuk ka.

 3. 3. Emrin tënd Jehova na tregove,

  e në Bibël duket qart’.

  Mbetet emri që ke,

  do të bëhet si the.

  Ndaj përher’, o At’ të lëvdoj.

  (REFRENI)

  Do të mbetet gjithmon’ kjo Fjal’,

  që na dhe, o Jehova.

  Lajmi i mir’ që dhe, ësht’ si ajër për ne.

  Krahasim Fjala jote nuk ka,

  çdo dit’ në jet’.