Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Fal me gjithë zemër

Fal me gjithë zemër

Shkarko:

 1. 1. Po më sfilit në shpirt kjo mëri,

  më tret përbrenda, më bren ngadal’!

  E di që më duhet të fal...

  Sa dëshiroj mëri të mos mbaj,

  por s’ësht’ e leht’, nuk kam bër’ asnjë faj.

  S’kam forc’, si të fal kur jam pa faj?!

  (PARA-REFRENI)

  Te ti vrapoj At’, ndjenjat ty t’i shpreh,

  gjith’ lotët m’i ke mbledhur, ti thell’ më njeh!

  Të lutem të më japësh

  (REFRENI)

  forc’, me shpirt të fal!

  Pa ty nuk mundem, s’mund t’ia dal’!

  O At’, të lutem më jep forc’,

  të fal me gjith’ zemër!

  Të fal siç na fal ti,

  ti fal dhe harron, me aq bujari!

  O At’, të lutem më jep forc’,

  të fal me gjith’ zemër!

  Me gjith’ zemër!

 2. 2. Përpiqem fort çdo gjë ta lë pas!

  Her’ ia dal, her’ prap ndiej mëri.

  Po kur zemra do të gjej qet’si?!

  S’mund të jetoj me k’të barr’ në gji.

  Nuk mund të fal e pas kokën ta kthej,

  qet’si k’shtu, jo, nuk mund të gjej!

  (PARA-REFRENI)

  Te ti vrapoj At’, ndjenjat ty t’i shpreh,

  gjith’ lotët m’i ke mbledhur, ti thell’ më njeh!

  Të lutem të më japësh

  (REFRENI)

  forc’, me shpirt të fal!

  Pa ty nuk mundem, s’mund t’ia dal’!

  O At’, të lutem më jep forc’,

  të fal me gjith’ zemër!

  Të fal siç na fal ti,

  ti fal dhe harron, me aq bujari!

  O At’, të lutem më jep forc’,

  të fal me gjith’ zemër!

  Me gjith’ zemër!

  Me gjith’ zemër!

  Me gjith’ zemër!

  Me gjith’ zemër!