Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Ec pa frikë!

Ec pa frikë!
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Që të shërbesh,

  e ke synim.

  Përpara ke

  një mal me mundësi.

  Në jo këtu,

  në jo tani,

  po humb një shans të mir’,

  s’vjen përsëri.

  (REFRENI)

  Ndaj ec pa frik’

  dhe mos ngurro.

  S’ke pse të kesh dyshim.

  Ti mos vono!

  Ec me besim.

  Kurr’ kokën pas mos e kthe.

  Përpara shko,

  gëzim provo!

 2. 2. Ti ke një At’

  që të shikon.

  Pran’ Jehovain ke

  që të ndihmon.

  Mund të mendosh:

  «Si do t’ia dal?»

  Ia del mban’, nëse ke

  besim të fort’.

  (REFRENI)

  Ndaj ec pa frik’

  dhe mos ngurro.

  S’ke pse të kesh dyshim.

  Ti mos vono!

  Ec me besim.

  Kurr’ kokën pas mos e kthe.

  Përpara shko,

  gëzim provo!

 3. 3. Eja të shkojm’

  bashk’ në shërbim.

  Bekime të mëdha

  do të shijojm’.

  Jo veç tani.

  Do të jetojm’ ne përher’

  plot lumturi.

  Po, përgjithmon’.

  (REFRENI)

  Ndaj ec pak frik’

  dhe mos ngurro.

  S’ke pse të kesh dyshim.

  Ti mos vono!

  Ec me besim.

  Kurr’ kokën pas jo mos e kthe.

  Përpara shko,

  gëzim provo!

  Ndaj ec pa frik’

  dhe mos ngurro.

  S’ke pse të kesh dyshim.

  Ti mos vono!

  Ec me besim.

  Kurr’ kokën pas jo mos e kthe.

  Përpara shko,

  gëzim provo!

  Jo, mos ki frik’!