Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dashuri vëllazërore

Dashuri vëllazërore
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Kudo që të shkosh an’ e mban’ në planet,

  i vetëm kurr’ s’do të jesh. Familjen tënde ke pran’,

  vëllazërin’

  që të do

  çdo dit’ e më shum’.

  Të duan fort.

 2. 2. V’llezër e motra ngado ke në bot’.

  I binden të gjith’ Perëndis’ Jehova

  dhe pa kursim

  tregojn’ për ty

  kaq shum’ dashuri.

  Të duan fort.

  (REFRENI)

  Përkrah Jehovain e ke,

  vetëm nuk të lë.

 3. 3. Thell’ nëpër xhungël apo lart në mal,

  në ishuj të largët a në ndonjë qytet,

  kudo të jesh

  ti ke pran’ v’llazërin ton’ të shtrenjt’.

  Të duan fort.

  (REFRENI)

  Përkrah Jehovain e ke

  jo, vetëm nuk të lë.

  (URA)

  E dim’ kjo bot’ ësht’ shum’ e ftoht’

  dhe siguri nuk gjen dot sot.

  Ësht’ një mrekulli familja jon’!

  Dhurat’ ësht kjo nga Ati yn’.

 4. 4. Krishti na tha të tregojmë dashuri.

  Me miliona ka sot që po ndjekin k’të udh’

  të dashuris’.

  I ke përkrah, kurr’ mos e harro.

  Të duan fort.

  Të duan fort.