Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Bijë e dashur

Bijë e dashur
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Sa shpejt që vitet shkojn’,

  po rritesh ti.

  Me lot e me gëzim

  çdo dit’ po mëson.

  Dhe më të mirën e

  çdo sprov’ e le pas

  dhe Atin e gëzon pa mas’.

  (REFRENI)

  Bij’ e dashur, për ty ësht’ krenar.

  Koha s’ndryshon çfar’ ndien për ty.

 2. 2. Shum’ pun’ e sakrific’

  po bën në jet’.

  Në mend mbaj çdo këshill’,

  të ndihmojn’ vërtet’.

  E di ajo sa shum’

  që e do ai

  në zemër preket kur dëgjon:

  (REFRENI)

  «Bij’ e dashur, për ty jam krenar.

  Koha s’ndryshon çfar’ ndiej për ty.»

  (URA)

  Jehovai sheh,

  Jehovai di

  gjithçka që ke bër’,

  dashurin’ që ke.

  Emrin ia nderon,

  me çdo gjë që bën,

  Jah s’e harron!

  (REFRENI)

  Bij’ e dashur, për ty ësht’ krenar.

  Bij’ e dashur, Jah ësht’ krah për ty.

  Bij’ e dashur, Jah do të t’mbroj’ ty.

  Bij’ e dashur, Jah të do ty.