Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Predikojnë dhe mësojnë në mbarë botën

Predikojnë dhe mësojnë në mbarë botën

 NË MBARË BOTËN

  • VENDE 240

  • MAKSIMUMI I LAJMËTARËVE 8.220.105

  • TOTALI I ORËVE NË SHËRBIM 1.933.473.727

  • STUDIME BIBLIKE 9.708.968

NË KËTË PJESË

Afrikë

Cilat janë disa nga metodat e reja me të cilat Dëshmitarët po përhapin lajmin e mirë?

Kontinentet amerikane

Pse një grua studionte në fushë nën dritën e qiririt? Pse një indian i Amerikës, që ishte kryeplak agresiv, po i priste Dëshmitarët? Dhe pse qau një ish-përndjekës?

Azia dhe Lindja e Mesme

Asgjë nuk i pengon lajmëtarët e Mbretërisë—as kufizimet fizike, as arrestimi.

Evropë

Një rom, një i burgosur dhe një grua që mendoi të vetëvritej preken nga mesazhi i së vërtetës.

Oqeania

Tryezat e literaturës, stendat e lëvizshme, siti jw.org dhe videot teokratike po mbjellin farat e së vërtetës mes qindra, për të mos thënë mes mijëra vetave.