Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Ngjarje të spikatshme nga viti i kaluar

Ngjarje të spikatshme nga viti i kaluar

 Në një vegim, Jehovai i tregoi Ezekielit karrocën qiellore gjigante e cila përfaqëson pjesën e padukshme të organizatës së Tij. Edhe pse jashtëzakonisht e madhe, ajo lëviz me shkathtësi dhe ndryshon drejtim me shpejtësi rrufeje. (Ezek. 1:15-28) Zhvillimet emocionuese gjatë vitit të kaluar të shërbimit tregojnë se edhe pjesa tokësore e organizatës së Perëndisë Jehova është në lëvizje.

NË KËTË PJESË

Një organizatë në lëvizje

Drejtimi i Jehovait duket qartë në transferimin e selisë botërore jashtë qytetit të Nju-Jorkut.

JW.ORG—«Dëshmi për të gjitha kombet»

Siti ynë po ndihmon që lajmi i mirë i Mbretërisë së Perëndisë të shpallet në «të gjitha kombet».

Ata e çmojnë BIBLIOTEKËN ONLINE Watchtower

Ata që e përdorin këtë mjet të çmuar kërkimesh për studimin e Biblës dërgojnë letra vlerësimi.

Filmat vizatimorë prekin zemrat e çiltra

Shiko sa mirë po ndikojnë këto video te fëmijët dhe familjet anekënd botës.

Një udhëtim magjepsës në kohë

Lexo një përmbledhje interesante të ekspozitës së re që tregon historinë e Dëshmitarëve të Jehovait dhe një tabelë kronologjike të historisë së krishterë.

Raporte ligjore

Këto raporte ligjore nga 12 shtete tregojnë se Dëshmitarët e Jehovait hasin ende shumë probleme për lirinë e adhurimit.

Lajme shkurt nga e gjithë bota

Dëshmitarët e Jehovait bëjnë shumë përpjekje për të ndërtuar e për të shkuar në vende dinjitoze adhurimi.

Kushtimet e degëve

Shiko disa pika të veçanta të këtyre rasteve të gëzueshme ndërkombëtare.