Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Hyrje

Hyrje

A mund të jetë e lumtur një familje në këto kohë kritike kur martesa dhe familja janë nën sulm? Nuk është aq e lehtë. Por as ndihma nuk mungon. Edhe pse kjo broshurë nuk është një manual i plotë martese, ajo nxjerr në pah parime të shëndosha nga Bibla dhe sugjerime praktike. Nëse zbatohen siç duhet, ato do të të ndihmojnë të kesh një familje të lumtur.