Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 PJESA 10

Çfarë bekimesh i presin ata që e dëgjojnë Perëndinë?

Çfarë bekimesh i presin ata që e dëgjojnë Perëndinë?

Shumica e të vdekurve do të ringjallen në tokë. Veprat 24:15

Përfytyro bekimet që do të kesh në të ardhmen nëse e dëgjon Jehovain! Do të kesh shëndet të përsosur; asnjë nuk do të jetë sëmurë. Nuk do të ketë njerëz të këqij dhe do të mund t’i besosh kujtdo.

Nuk do të ketë fare dhembje, brengë ose lot. Askush nuk do të plaket ose do të vdesë.

 Do të jetosh mes miqve dhe familjarëve. Jeta në Parajsë do të jetë e këndshme.

Nuk do të ketë më frikë. Njerëzit do të jenë vërtet të lumtur.

Mbretëria e Perëndisë do t’i japë fund çdo vuajtjeje. Zbulesa 21:3, 4