Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | GJONI 13-14

«Unë ju lashë modelin»

«Unë ju lashë modelin»

13:5, 12-15

Duke u larë këmbët apostujve, Jezui u mësoi të ishin të përulur dhe të bënin për vëllezërit punë që kërkonin përulësi.

Si të tregoj përulësi kur . . .

  • lindin debate ose mosmarrëveshje?

  • më këshillojnë ose më ndreqin?

  • Salla e Mbretërisë ka nevojë të pastrohet dhe të mirëmbahet?