Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

 THESARE NGA FJALA E PERËNDISË | GJONI 9-10

Jezui kujdeset për delet e tij

Jezui kujdeset për delet e tij

10:1-5, 11, 14, 16

Lidhja mes bariut dhe deleve bazohet te njohuria dhe besimi. Jezui, Bariu i Shkëlqyer, njeh secilën nga delet​—nevojat që kanë, dobësitë dhe pikat e tyre të forta. Delet e njohin bariun dhe kanë besim te drejtimi i tij.

Në ç’mënyrë Jezui, Bariu i Shkëlqyer, po i . . .

  • mbledh delet e tij?

  • drejton delet e tij?

  • mbron delet e tij?

  • ushqen delet e tij?